Bespaar met onze LED Halogeen lampen | Ecobouwers.be

U bent hier

Bespaar met onze LED Halogeen lampen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ledson-eliner
24/02/2006 - 22:53

Beste mensen langs deze weg stellen wij u graag onze nieuwste pareltjes voor, de parabolica en leflector.
Met een verbruik van 1 W en dezelfde Lumen/Candela als een 40 W halogeen lamp. De lampen zijn vanwege het voorschakelwerk gewoon te gebruiken in bestaande armaturen.
Stuur voor uitgebreide informatie een e-mail naar info [at] ledson-eliner [dot] com.

Met vriendelijke groet,

Kees Ipenburg

Ledson-Eliner

9 Reacties

Reacties

afbeelding van ahardeman
01/03/2006 - 20:42

En hoeveel lumen is dat dat wel? of hoeveel mcd?

Even uw website bekeken, staan ook geen gegevens op, vergelijken is ok maar 1:40 is wel heel bont, ondermijnt uw geloofwaardigheid

Heb zelf inmiddels heel wat verschillende leds hangen, ook spots in 1W, 1.2W en 3W maar een 40 Watt halogeen haalt geen van allen.

Graag onthouden van reclame of met harde cijfers komen

Arnold

afbeelding van ledson-eliner
01/03/2006 - 21:06

Beste Arnold,

Het is een goede zaak om deze vraag te stellen, ik kan me uw verwondering voor stellen. Deze lampen zijn ontwikkeld door een fabrikant met een uistekende staat van dienst, zeker op technologisch gebied.
Indien u het wenst kan ik u op termijn de inlichtingen verschaffen.

Met vriendelijke groet,

Kees Ipenburg

Ledson-Eliner

afbeelding van dannyvho
01/03/2006 - 22:49

Arnold,

Net zoals jij heb ik nog steeds geen naam v/d fabrikant of spec. sheet gezien...
Wat led verlichting betreft: voldoet prima, zeker t.o.v. halogeen. Op Batibouw zullen er zeker voorbeelden genoeg te zien zijn...

Danny

afbeelding van Hans Delannoye
04/03/2006 - 23:41

Arnold

Die mr. Ipenburg is de zoveelste platte verkoper die het forum misbruikt voor z'n verkoopspraatjes. Typisch, hij heeft geen dokumentatie of technische specificatie's, maar weet al wel dat ze heel goed zijn. De vraag is, heeft hij die lampen ooit al gezien?
Doe zoals ik, heb een tijdje geleden ook zo'n kwakzalver bij me gehad en hem gezegd dat ik zeker interesse had en graag een staal wou. Nu was die man zo zeker van z'n stuk, dat ie er prompt eentje heeft opgestuurd. Spijtig is dat na een 50 branduren al de helft van de LED's het begeven hadden. Voordeel, de lamp is nu nog zuiniger ;)

Hans

afbeelding van ledson-eliner
05/03/2006 - 00:26

Beste, beste Hans,

Naar het er uit ziet bent u een mens die zijn mening klaar heeft ondanks dat u nog niets gezien of ontvangen heeft. Duidelijk weinig wol en veel praatjes. Laat een ding duidelijk zijn, wij zullen de vereiste specificaties tonen, echter hebben we geen tijd om dergelijke overspannen reacties te gaan bedienen.
Indien u zich netjes gedraagt dan is het een andere zaak. Ik hoop u hier enigszins aan te tonen dat uw gedrag uitermate onbeschaamd is en incorrect.
Uiteraard kunt u samples bestellen, tegen de gewone verkoopprijs en maakt u zich niet bezorgd, onze fabrikant die een van de grootste is van Europa geeft een goede garantie op haar producten.
In ieder geval is het leuk om te zien dat we zoveel los hebben gemaakt op uw platforum (van kwakzalvers????) of beschaafde mensen.
En Hans je mag ons ook nog regelrecht mailen als het je "gemoedsrust" geeft.

Met vriendelijke groeten,

Kees Ipenburg

Ledson-Eliner

afbeelding van Hans Delannoye
05/03/2006 - 00:57

Kees

Je hebt het duidelijk niet begrepen, ons forum is niet bedoeld voor commerciele praatjes. Het is eerder jou gedrag dat onbeschaamd is, en zeker incorrect. Wat ons gedrag betreft, jij hebt ons geen regels voor te schrijven, als je dat wil, start dan je eigen forum op. We hebben er van jou soort al tientallen gehad, veel blabla, maar als het er op aankomt niks fundamenteels, geen bruikbare info, geen cijfers.
Overigens, mijn vorige tussenkomst was niet aan jou, maar wel aan Arnold gericht.

Hans

p.s. Dat weinig wol en veel praatjes past eerder bij jou, want blijkbaar is er nog geen wol, althans dat gaf je zelf te kennen in je vorige tussenkomst. Schreef je niet zelf "...kan ik u op termijn de inlichtingen verschaffen"?

afbeelding van walter-12
05/03/2006 - 10:37

Kees,

zolang jij niet tevoorschijn komt met die technische specificatie hoop ik dat je beseft dat jij hier de kwakzalver bent. Zoals je eerste stelling een lamp van 1W die evenveel opbrengt als eentje van 40W; ik wil die ook wel eens zien.
Dus Kees, overtuig ons dat je geen kwakzalver bent en toon die specificaties.
Voorlopig vertel je maar goedkope verkoopspraatjes en vermoed ik eerder dat je gespecialiceerd bet in creatief specificaties lezen.
Als je garantie ook 'niet goed geld terug' is wil er zeker eentje kopen (maar dan moet ik wel weten wat ik koop).

Walter

afbeelding van ahardeman
05/03/2006 - 15:37
ah

Hans, Walter

Zolang er geen harde gegevens op de website of documentatoe te vinden zijn blijft het natuurlijk kwakzalverij

40x zo hoog rendement als een gloeilamp, waar een goede spaarlamp 5x haalt en de beste (blauwe) leds nu ca 6-7x is natuurlijk je reinste flauwekul. Als dat commercieel verkrijgbaar was zou heel belgie en nederland er vol mee hangen. Flauwekul dus, ik had er ook niet op moeten reageren, sorry.

Om verdere ongewenste reclame voor deze heer te voorkomen stel ik voor deze discussie voort te zetten op de thread LED verlichting.

afbeelding van wim pauwels-2
05/03/2006 - 16:29

De toegevoerde elektrische energie van een gloeilamp wordt omgezet in:

Ultraviolette straling: 0,25 %
Zichtbaar licht: 5,75%
Infrarode straling: 75%
Warmte afgifte aan lucht en fitting: 19%

Het lichtrendement geeft aan hoeveel van de toegevoerde energie wordt omgezet in zichtbaar licht. Dat is dus 5,75% in het geval van een gloeilamp. Een halogeenlamp heeft een lichtrendement dat zelfs bijna het dubbele hiervan bedraagt.

Lichtrendement van voorgestelde LED: 40 x 5,75% = 230%. En dan heb ik vergeleken met een gewone gloeilamp, niet met een halogeenlamp. Zo'n rendement is uiteraard onmogelijk.

Ik vermoed dat we niet veel specificaties zullen te zien krijgen.

Wim

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.