Bepleisteren met Leem anno 2013 | Ecobouwers.be

U bent hier

Bepleisteren met Leem anno 2013

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van joris.vanderlinden
08/12/2013 - 15:04

Hey iedereen,

ik ben op zoek naar mensen met ervaring met leembepleistering of andere ecologische bepleistering bij een rennovatie. Dit om de muren af te werken en een iets hogere issolatie te verkrijgen

Ons huis is van 1956, vorig jaar deels gerenoveerd gekocht. We hebben hoogrendemendsglas en verwarmingselementen aan de muren. Momenteel staat er nog oude bepleistering op de muren (met zo stro in). Heeft iemand van jullie ervaring met leembepleistering, voordelen en nadelen of kent iemand een persoon die dit kan aanbrengen? Ik ben helaas zelf niet zo'n handige Harry, al werk ik wel graag mee.

Misschien nog een kleine toevoeging: ik zou de bepleistering willen aanbrengen rechtstreeks op de muur als dat kan of anders als het moet

1 Reactie

Reacties

afbeelding van robin demey
09/12/2013 - 09:57

http://www.hetleemniscaat.be/nl/welkom

Leem heeft veel voordelen hoor: vochtregulerend, warmtebufferend, ecologisch, gezond...

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.