Belastingsvoordeel | Ecobouwers.be

U bent hier

Belastingsvoordeel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van stijn-10
04/11/2007 - 12:47

Beste lezers,

Ik was van plan mijn dakwerker een thermisch zonnepaneel te laten plaatsen tijdens mijn dakrenovatie om beide klussen in één keer te laten klaren.

Kan ik met zijn factuur een belastingsvoordeel genieten voor zonneenergie (de bewuste 40% met een max. van 3380€), of moet het door een installateur sanitair en verwarming gebeuren?

Zijn er forumbezoekers die in dezelfde situatie zijn of waren?

Graag jullie goede raad!
Groeten,
Stijn

1 Reactie

Reacties

afbeelding van hendrik de corte
04/11/2007 - 13:40

Stijn

De aannemer moet geregistreerd zijn, dat is alles.

Het is me echter niet duidelijk of je met twee verschillende aannemers gaat werken (een dakwerker en daarna een installateur sanitair en verwarming?). Je kan met twee verschillene aannemers werken maar ze moeten allebei volledig de vereiste verklaringen bevestigen en ondertekenen die nodig zijn om van de belastingkorting te kunnen genieten.
Vraag is of je de dakwerker daartoe kan overhalen.

groeten
rik

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.