beamer in nieuwbouw | Ecobouwers.be

U bent hier

beamer in nieuwbouw

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van nick-1
28/08/2007 - 14:12

Weet er iemand wat ik precies moet voorzien in mijn nieuwbouw voor een beamer.
Ik wil een beamer plaatsen en die op mijn pc aansluiten, maar ik wil ook gewoon tv / dvd er op kunnen zien, maar weet niet wat voor dingen / buizen en dergelijke ik best kan voorzien .

2 Reacties

Reacties

afbeelding van piet-15
28/08/2007 - 14:14

U bedoelt uiteraard wat is de meest ecologische beamerinstallatie die technisch mogelijk is?

;)

afbeelding van Anonieme gebruiker
28/08/2007 - 18:38
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Dag Nick, dit forum heet "klimaatnet energieforum" en behelst dus vnl aanverwante vragen, ik meen dat experten die jou kunnen helpen eerder te vinden zijn op http://www.bouwinfo.be/forum/viewforum.php?f=6 , daar dat forum meer algemene bouw en klusvragen sneller beanatwoordt.
Om te antwoorden op je vraag: leg een wachtbuis tussen beiden (16 mm), daarmee ben je altijd klaar voor de (niet draadloze)toekomst en voorzie nu reeds een coax- en UTP kabel.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.