Balansventilatie in de praktijk | Ecobouwers.be

U bent hier

Balansventilatie in de praktijk

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van john-12
28/03/2006 - 18:00

trosradar.nl/PHP/news/26/2031

Klik op bekijk videofragment om de reportage te zien. John

1 Reactie

Reacties

afbeelding van markie
28/03/2006 - 20:33

Boeiende reportage, die maar weer eens laat zien hoe een beleid kan falen. Men gaat van de ene op de andere dag normen opleggen waar maar enkele specialisten van op de hoogte zijn, met alle gevolgen van dien.
Eerst kijken wat ECHT kan, en daaraan de normen koppelen zou al iets beter resultaat kunnen geven,
en VERPLICHTE bijscholing voor ALLE architecten en aannemers in woningbouw.
In 90% van de gevallen wordt hier niet met kennis en inzicht gebouwd, maar uit gewoonte, "we doen dat al jaren zo" is een geliefde uitspraak van veel aannemers/architecten.

Klein voorbeeldje? Eentje maar?
Ik kijk al verschillende jaren uit interesse naar werven in m'n buurt en op weg naar 't werk, nog niet 1 tegengekomen waar iets gedaan werd aan de koudebrug tussen vloerplaat en binnenmuren. Vloerisolatie? Met een kruipruimte is dat toch niet nodig? Sorry, eentje had ik gezegd...

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.