ATAG zonnegascombi subsidies ? | Ecobouwers.be

U bent hier

ATAG zonnegascombi subsidies ?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van steven-26
29/03/2007 - 12:31

Hallo, een ATAG zonnegascombi bestaat zowel uit een condenserende ketel als uit een zonneboiler. Kan je dan voor beiden de subsidies en belastingsaftrek toepassen ? Heeft hier iemand ervaring mee ? Txs Steven

3 Reacties

Reacties

afbeelding van hans-26
29/03/2007 - 20:51

De Atag condenseert niet meer als je de combinatie met de zon toepast.

Indien U interesse heeft in dit toestel heb ik een klant die zijn boiler van Atag wil wegdoen en vervangen door een echte zonneboiler. Boiler is nog nieuw. Zonnepanelen zijn nog niet aangesloten.

U kunt mij altijd kontakteren www.lowenergyproducts.be

Groeten

afbeelding van Anonieme gebruiker
29/03/2007 - 21:09
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Hans, de vraag was "Kan je dan voor beiden de subsidies en belastingsaftrek toepassen?" en niet "werkt dat perfect". Steven: antwoord: in 2004 helaas (nog) niet, echter dit zou inmiddels aangepast zijn (gold toen ook voor een Viessmann- zionneboiler-condensketelcombinatie-). Nog aan Steven: en die 85 % van het jaar dat je de zon niet optimaal kan benutten ook niet? waarom dan? antwoord misschien in nieuwe thread.

afbeelding van Anonieme gebruiker
06/04/2007 - 12:49
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Ik heb vorig jaar mijn ketel laten plaatsen en dit jaar de zonnepanelen. Hierdoor heb je 2X belastingvoordeel.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.