alu profielen om dubb. glas te plaatsen | Ecobouwers.be

U bent hier

alu profielen om dubb. glas te plaatsen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ronny
06/05/2007 - 14:03

beste,
Ik heb zonet een huis gekocht waar de aluminiumramen in zeer goede staat zijn maar echter met ENKEL glas voorzien zijn, ik heb gehoord dat er profielen bestaan om in deze ramen dubble glas te plaatsen, mijn vraag is nu waar vind ik dergelijke profielen en eventueel een firma die deze plaatst eventueel met het dubbel glas er al in .
dbv RONNY

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
08/05/2007 - 11:06
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

gegarandeerd condens-miserie op uw nek halen, in de veronderstelling dat uw profielen vanwege de enkelvoudige beglazing dermate oud zijn dat ze vrijwel onmogelijk een degelijke thermische onderbreking bevatten. De lambda van uw glas zal vele malen hoger zijn dan van uw profiel, waardoor de koude zich gaat hechten aan uw profiel: lechts één optie: ga voor (gesubsidierde) vervanging van uw totale schrijnwerk.

afbeelding van piet-9
08/05/2007 - 14:58

Hallo,

Dit zou ik zeker niet doen. Weggegooid geld voor het glas en codens vorming gegarandeerd.
Mijn schoonouders hebben ook zeer mooie aluminium profielen met dubbel glas en hier komt ook steeds condens op de profielen te staan. Waarschijnlijk geen isolatie in de profielen. Je voelt de kou door de profielen stralen in de winter.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.