Algemeene Bouwtips | Ecobouwers.be

U bent hier

Algemeene Bouwtips

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Nieuw bouwer
15/07/2012 - 21:13

Na al vele malen op het Eco bouwers forum te hebben gekeken vond ik het nu tijd om zelf een algemeen topic aan te snijden. Op dit moment ben ik bezig met de plannen voor een vrijstaand nieuwbouwhuis. Graag wou ik van dit topic een algemeen topic maken waar mensen met ervaring bouw tips voor de hedendaagse nieuwbouwer geven. Van gemiddelde afmetingen van ruimtes tot het beslissen van welke ergiesystemen het best toegepast worden tot het gebruiken van regenwater. Welke investeringen zijn echt effectief.

Korte snelle info voor elke nieuwbouwer in 1 topic.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van robin demey
16/07/2012 - 20:17

Hier kun je al een uitgebreide website op zich van maken. Het is niet de bedoeling om het halve forum hier te bundelen toch ;-).

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.