Advertenties op Ecobouwers.be | Ecobouwers.be

U bent hier

Advertenties op Ecobouwers.be

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

06/05/2009 - 15:14

Ecobouwers.be wordt ontwikkeld met steun van de Vlaamse overheid en het Koning Boudewijnfonds. Om de continuïteit van de website na februari 2010 te verzekeren, zullen we advertentieruimte aanbieden op de site. Er komen binnenkort twee banners op de hoofdpagina en zoekpagina: een full banner en een skyscraper. De inkomsten van deze banners laten ons toe om de onderhoudskosten van de website in de toekomst te dekken.

Uiteraard kan niet iedereen adverteren, maar selecteren we enkel bedrijven die bij de visie van BBL en Ecobouwers.be passen.

6 Reacties

Reacties

06/05/2009 - 17:49

Hoe definieer je 'enkel bedrijven die bij de visie van BBL en Ecobouwers.be passen.'?

Walter

07/05/2009 - 13:09

Reclame voor groene stroom van E......bel ?

Geen makkelijke vraag Walter.

We hanteren volgend referentiekader voor al onze sponsoring:

1) Core business van bedrijf strijdig met BBL-doelstellingen
2) Core business strijdig met campagnedoelstellingen?
3) Boodschap van bedrijf die verspreid wordt via onze dragers strijdig met campagneboodschap?

Op deze vragen dient een negatief antwoord gegeven te worden. Zelfs al wordt er een negatief antwoord gegeven op al deze vragen kan het in uitzonderlijke gevallen wenselijk zijn om niet in zee te gaan met het bedrijf in kwestie omdat het publiek dit verkeerd zou percipiëren.

We focussen ons hierbij niet enkel op de nichemarkt van bedrijven die ecologische producten of diensten leveren maar op alle bedrijven die zich profileren met milieu als thema: hetzij in hun imago-opbouw, hetzij in hun productenassortiment. We kijken ook welke bedrijven reeds aan sponsoring doen en of ons bereik/doelgroep interessant kan zijn voor deze bedrijven.

In de praktijk zoekt BBL zelf gericht sponsors en adverteerders met onze algemene richtlijnen in het achterhoofd. Het is dus niet zo dat we om het even wie laten sponsoren.

Patrick: ik zie E******bel écht niet binnenkomen als sponsor bij ons. Heb je onze Bram Claeys al eens bezig gehoord over kernenergie? :-)

Benjamin

15/05/2009 - 16:38

Patrick: ik zie E******bel écht niet binnenkomen als sponsor bij ons. Heb je onze Bram Claeys al eens bezig gehoord over kernenergie? :-)
Maar natuurpunt is toch ook geen voorstander van kernenergie ? Hoop ik ?
Ze worden er wel door gesponsord nochtans.....

Beste,

de sponsoring van Natuurpunt door Electrabel is al uitvoerig bediscussieerd. Je kan de argumenten van Natuurpunt hier lezen:
http://ecobouwers.be/forum/post/electrabel-lobby#comment-99397

Benjamin

Vanaf vandaag hebben we de full banner advertenties ook op het forum, de wiki, de Open Klimaathuizen pagina's van Ecobouwers.be geplaatst.


Dankzij de advertentieruimte op Ecobouwers.be kunnen we de website draaiende houden en elk jaar de Open Klimaathuizen organiseren.


De komende weken mogen jullie nog een reeks verbeteringen verwachten aan de website. Zo zal het luik van de bouwprofessionals ingrijpend herwerkt worden, wordt het forum voor wie wil chronologisch weergegeven in plaats van in een boomstructuur en werken we nog wat schoonheidsfoutjes weg hier en daar.


Bovendien nemen we met Open Klimaathuizen een nieuwe start. We organiseren een hele campagneweek, waarbij we niet alleen woningen openstellen, maar ook workshops willen aanbieden en kantoorgebouwen in de kijker stellen.

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.