Aardgas aansluiting. | Ecobouwers.be

U bent hier

Aardgas aansluiting.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van raf-13
05/02/2006 - 17:08

Ik wil aardgas in mijn nieuwe woning maar er is geen aardgas voor mijn deur. Wat kan ik hieraan doen? In het begin van de straat zijn er 3 huizen die aardgasaansluiting hebben maar dan stopt de aardgasleiding.

3 Reacties

Reacties

afbeelding van walter-12
05/02/2006 - 17:32

RVA,

je plaatselijke gasdistribiteur aanspreken en een offerte laten maken. Merk op dat het niet goedkoop zal zijn (duizenden euro's), of gewoon op een njet zou kunnen uitdraaien.

Walter

PS: het is aangenamer als je hier met een gewone naam werkt.

afbeelding van raf-13
05/02/2006 - 19:44
Raf

Ik heb dit al eens gevraagd maar ze vragen dan welk "debiet"? ik nodig heb. Wat bedoelen ze daarmee, ik denk dat zij beter gaan weten wat ik nodig heb dan ik zelf.

afbeelding van walter-12
05/02/2006 - 19:58

Raf,

als daar zo een vervelende ambtenaar vervelende vragen stelt, zeg gewoon dat het voor een 1 gezinswoning is om te verwarmen en te koken. Dan moet hij zelf wel weten waarover het gaat.
Laat je niet te snel afschepen. Opnieuw proberen dus. Alleen zij kunnen je een zinnig antwoord geven.

Walter

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.