Aansluiting waterput - zoeken betrouwbare firma | Ecobouwers.be

U bent hier

Aansluiting waterput - zoeken betrouwbare firma

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van marianne-1
11/08/2007 - 11:18

Hallo, wij zijn onlangs in een recent huis (gebouwd in 2004) gaan wonen met een regenwaterreservoir van 5000 l in de voortuin. We zijn op zoek naar een betrouwbare firma die in de garage een pomp en dergelijke zou installeren en de aansluiting met het reservoir zou regelen zodat we milieuvriendelijk kunnen wassen en het toilet doorspoelen, maar we schijnen niemand te vinden. Wie kan ons helpen?
Elke tip is welkom!
Hartelijk dank,

Marianne Blondiau
Kleine Ham 3
1830 Machelen

2 Reacties

Reacties

afbeelding van guido-13
15/08/2007 - 11:23

is er in jullie buurt echt nergens een loodgieter te vinden, deze personen zijn de mensen die dit toch echt zouden moeten kunnen, zoek ze op en leg het uit, al is het maar via telefoon, dan hoor je vlug hoe de klokken luiden.

afbeelding van kris-19
15/08/2007 - 20:14

misschien kan je het zelf doen? onze D-H-Z in de buurt heeft ons een duidelijke offerte gemaakt en legt alles mooi uit. stallo in Deinze. in kalken zit er ook eentje. Wij gaan een wilo pomp nemen die in de put zelf hangt, die zijn iets duurder maar je moet geen plaats voorzien en je hoort ook niets! www.stallo.be met de juiste begeleiding en wat geduld kan je veel!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.