aansluiting Falcon fornuis inductie | Ecobouwers.be

U bent hier

aansluiting Falcon fornuis inductie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van gimly
17/08/2010 - 20:47

wij willen een falcon fornuis aankopen met inductie kookplaten.
Het totaal vermogen van het toestel is 18,2 kw.
Wij hebben 32 ampères en 3 fasig 380 volt + N.
Waar wij onze keuken aangekocht hebben weten ze ook niet hoe het zit met de electrische aansluitingen voor het kookfornuis.
Zijn er mensen die een soortgelijk fornuis hebben, en hoe zit het met de aansluiting? Hoeveel ampères hebben wij eigenlijk nodig?
alvast bedankt

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Geert Bellens
18/08/2010 - 10:42

~ 28A per fase als je de oven driefasig kan aansluiten.

 

Geert

afbeelding van Paula Morales
21/09/2011 - 09:35

Normaal gezien, moet de keukenwinkel je de technische fiche van de toestel kunnen geven daar staat kw en volt nodig. Met deze 2 data kan je A meten en voorspelen. Als het een goed winkel is, moeten ze die berekening kunnen doen. Is de toestel 3fasig en 400v of je systeem thuis? Bijden moeten dezelfde zijn, denk ik. Ik heb in Luik een horeca winkel gevonden dat een super service geeft en kan adviseren op vlak van electriciteit: Paques sa. Ik ga daar mijn eigen toestellen kopen denk ik.

paula

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.