aannemers/bouwteam massief passief | Ecobouwers.be

U bent hier

aannemers/bouwteam massief passief

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Kristof Driessens
28/04/2011 - 20:24

Hallo,

Wij staan bijna voor ons bouwavontuur van een massief passief huis. We willen eens horen of jullie goede/slechtere ervaringen hebben met bepaalde aannemers/bouwteams.
Alle hulp is welkom!

3 Reacties

Reacties

afbeelding van groeneke
28/04/2011 - 22:22

Aan de andere posts te zien, ga je niet veel reactie krijgen. Tenzij van een advocaat die de posters zal betichten van laster en eerroof...
Veel succes !

afbeelding van Kris Vandermeulen
29/04/2011 - 11:05

ja, dit zo een vraag waar het lastig is om de antwoorden zelf ook te evalueren... er kunnen velen zijn met positieve ervaringen maar die zitten meestal niet (meer) op een forum en de negatieve berichten zijn meestal van de enkelingen die wel echt problemen hebben met bouwfirma's.

en dan die advocaten ook hé... je kan wel algemeen aannemen dat als een advocat berichten laat verwijderen dat het geen goede commentaren waren en dat de firma geen goede klantenservice heeft. Want anders waren er tenslotte ook geen slechte commentaren  maar goede commentaren om te zeggen dat de firma alle problemen ook daadwerkelijk oplost.

 

Als vertrekpunt kan je eens proberen in contact te komen met bouwers van massief passief huizen dewelke meededen met Ecobouwers opendeurdagen.

afbeelding van Kristof Driessens
30/04/2011 - 11:27

Goed plan! Bedankt voor de tip!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.