Aannemer/adviseur technieken | Ecobouwers.be

U bent hier

Aannemer/adviseur technieken

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ChristofM
02/01/2015 - 10:32

Hallo,

we gaan binnenkort starten met de bouw van onze LEW woning, ik ben op zoek naar een aannemer/adviseur technieken die ook openstaat voor zelfbouwers.

Selfmatic heb ik vroeger al mee samengewerkt voor een simpele centrale verwarming en was er best tevreden over, echter lees ik veel negatieve info als het over iets ingewikkeldere installaties gaat.

Regio is West & Oost vlaanderen, hoor graag jullie tips en ervaringen ivm aannemers technieken in deze regio.

1 Reactie

Reacties

probeer eens bij Ecotechnieken in Diksmuide. Is ontstaan uit een aantal doe-het-zelvers die professioneel gegaan zijn enkele jaren terug...
hun technieken: isolatie, houtvergasketels en C.V, PV-panelen.
Als je bij technieken ook aan zonneboilers denkt, raad ik het uitvoerige hydraulikschemaboek aan dat je kan downloaden op www.solarbayer.de, daar vindt je zowat elke combinatie zonneboiler-stookketel op hout of/en gas of/en azout terug met verschillende types buffervaten eventueel batterij van 2 of meer vaten. Of het schema bij groothandel Sax opvragen van hun zoneboilersystemen. Als je je herin wat verdiept hebt en in de osts die ik daarover plaatste, mag je me gerust schrijven in een privébericht. Ben wel geen aannemer, wel zelfbouwer in Kortrijk en vindt niet dat ieder weer het warmwater opnieuw moet uitvinden. (passende vergelijking ;-) )

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.