aannemer isolatie plat dak gezocht | Ecobouwers.be

U bent hier

aannemer isolatie plat dak gezocht

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van crazyheinz
08/11/2011 - 13:14

Ik ben op zoek naar een goede plaatser van isolatie op ons plat dak. Het zou nog dit jaar moeten gebeuren zodat ik nog kan profiteren van de premies. Heeft iemand suggesties? Regio Oost-Vlaanderen. Heb er al een aantal gecontacteerd maar die doen geen isolatie van plat dak langst de buitenkant..

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Hans Delannoye
08/11/2011 - 18:10

vreemd, in antwerpen doen alle dakwerkers isolatie langs de buitenklant, ze weigeren wel dikwijls isolatie langs de binnenkant.

afbeelding van Carol Vandecasteele
08/11/2011 - 22:41

Zit met hetzelfde probleem: isolatiefirma's houden hun vingers af van platte daken. En dakwerkers nu nog vinden die dit jaar utvoeren: ik vrees dat ik deze droom ook kan opbergen. Ook het grotendeels zelf doen begin ik ook niet meer aan zo laat dit jaar gezien het weer.
Premies zullen er wel nog zijn volgend jaar, maar die zal toch vele honderden Euro's lager liggen.

ik woon in West-Vlaanderen (Kortrijk), dus als je iemand vindt in Oost-Vlaanderen is dit voor mij niet te ver. Graag laten weten.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.