Aanleg oprit met kunststof grasdallen | Ecobouwers.be

U bent hier

Aanleg oprit met kunststof grasdallen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van daveluyten
02/09/2015 - 09:02

Wij zijn van plan om een deel van onze bestaande oprit te vervangen door grasdallen. Iemand ervaring hiermee? Ik heb op een andere topic hier al één en ander gevonden over wat er allemaal nodig is.

Mijn vraag is vooral of voor het vervangen van een bestaande oprit het ook nog nodig is om een stabilisatielaag met steenpuin aan te brengen van min 15cm? De oprit is al 50 jaar of meer in gebruik geweest en bestaat uit zavelgrond waarop kiezels waren aangebracht. Over de hele oppervlakte hebben we nu een 7 cm steenpuin aangebracht en aangetrild (nodig voor aanleg gepolierde beton op ander deel van de oprit), dus is mijn vraag: is dat voldoende? We hebben nu nog 15 cm over om aan te vullen met ev. extra steenpuin of lavasteen + grasdal met grasdalsubstraat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.