3-dubbel glas glasbreuk | Ecobouwers.be

U bent hier

3-dubbel glas glasbreuk

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van koen-6
31/08/2006 - 20:13

Vandaag waren we in eerste instantie blij omdat ze de ramen kwamen plaatsen .......maar nu blijkt dat er in minstens 2 ramen al een barst was in het glas aan de rand

'al of niet toevallig 2 x bij het 3-dubel glas (we hebben beide soorten 3-dubbel in de leefruimten en dubbel bij de rest). Het merk is isopanne silverstar of zoiets 1,1 +HR voor het dubbel . Het 3-voudige heb ik nog niet teruggevonden maar nog niet deftig kunnen kijken omdat ze tegen elkaar op de grond geplaatst zijn

de afstandhouders zijn volgens mij in Al en de luchtspouw is zeker smaller dan bij gewoon dubbel Hr glas...

Gebeurt dit nogal?? Is dit gewoon schade bij levering of is er meer aan de hand? Graag reacties!

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Bart humbeeck - @Home
03/09/2006 - 18:07

koen,

glasbreuk, beschadiging van de kaders of zelfs van het sluitmechanisme worden helaas wel vaker vastgesteld bij de levering .

een goede leverancier/plaatser zal daar niet zo moeilijk over doen en het glas gewoon vervangen , op voorwaarde dat de schade vastgesteld werd tijdens de levering of de plaatsing van de ramen .
het is belangrijk van snel je leverancier of plaatser op de hoogte te brengen, of nog beter hem zelf de schade te laten vaststellen .
anders wordt het wellicht moeilijker om de schuldige aan te wijzen ...

vriendelijke groeten,
bart humbeeck

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.