Tegelhuis Delameilleure

info [at] tegelhuis-delameilleure.be
+32 (0)57 42 26 72
Curt Delameilleure

Molenstraat 17
8904 Boezinge
België

Twee generaties vakmanschap en ervaring in de verkoop en plaatsing van tegels: Tegelhuis Delameilleure is een huis van vertrouwen in Boezinge en omstreken.

Het bedrijf waarvan vader en schoonvader Freddy Delameilleure ooit de eerste steen - of moeten we zeggen "tegel" - legde, is vandaag een echt begrip in de streek geworden. In 2004 namen wij, Curt Delameilleure en Isabel Gamme, het roer over. En hoewel we de vinger aan de pols houden wat betreft nieuwe technieken en materialen, blijft al het goede van een kleine familiale onderneming behouden: nauw contact met de klanten, bereikbaarheid en service.

Met de wortels stevig in de Boezingse grond weten klanten van in de ruime omgeving ons te vinden. Het komt dan ook niet meer zo vaak voor dat de zaakvoerder zélf instaat voor het plaatsen van de tegels. Curt overziet de opstart van elk nieuw project en coördineert de opvolging. Hij stuurt het team van onze plaatsers persoonlijk aan.

Isabel staat klanten bij met raad en daad in de toonzaal en staat in voor administratie en planning. En die planning, die is bij ons heilig!

Bovenal willen we kwaliteit aanbieden. Aan àl onze klanten, groot of klein.

Kom je graag eens bij ons langs? Beroep doen op onze jarenlange ervaring en kennis? Bezoek ons gerust in de toonzaal of contacteer ons.

Inrichting & afwerking
  • Wanden, vloeren & plafonds