INTERBO bvba

+32 (0)14 85 35 36

Rode Akkers 4A
2460 Kasterlee
België

Interbo is een productiebedrijf van houten prefab elementen die met timmerwerken te maken hebben. Hierbij denken we aan houtskelet wanden, vloerconstructies gelammeleerd hout en i-joist liggers, maar ook dakstructuren uit geïndustrialiseerde dakspanten.
Als constructiebedrijf legt Interbo haar focus op productie en de daarbij horende engineering van prefab modules voor zowel aannemers als voor zelfbouwers.

Mocht je als aannemer of DHZ-ver de timmerwerken zelf niet zien zitten, geen nood, Interbo heeft haar eigen plaatsingsploegen met uitgebreide kennis en ervaring in de houtconstructie wereld.

Voor een complete woning kunnen we de structuur moeilijk gaan verdelen, toch hebben we op onze site een 3 hoofdgroepen proberen aan te maken met onder ieder onderdeel een uitgebreide beschrijving. maak hierboven een keuze uit de groepen houtskeletbouw als je meer te weten wil komen over de productie van skeletwanden en/of de structuur van een volledige woning, prefab dakspanten als je meer wil weten over geïndustrialiseerde dakspanten of neem hout import wanneer je op zoek bent naar constructiehout als houten i-profielen, gelammeleerde balken en LVL liggers.

Populair op Ecobouwers
  • Houtskelet
Ruwbouw
  • Grondwerken, fundering & kelder
  • Gevel
  • Dakwerken
  • Buitenschrijnwerk