InHout | Ecobouwers.be

U bent hier

InHout

Houtskeletbouw met respect voor mens en milieu

INHOUT is ontstaan eind 2005. Toen waren we vooral actief in meubelmakerij en interieurafwerking. Ondertussen groeiden we uit tot volwaardig algemeen aannemer met focus op (bio)-ecologische totaalprojecten in houtskelet. Zowel nieuwbouw als verbouwingen en woninguitbreidingen. Evengoed kan je bij ons terecht voor houtmassiefbouw in CLT, gelamelleerde houten constructies, gevelbekleding, luchtdichtings - en isolatiewerken, interieurafwerking, ...

Wij geloven in de kracht van hout als duurzaam en ecologisch bouwmateriaal. Door daarbij sterk in te zetten op (bio)-ecologische bouwoplossingen willen we bijdragen aan een leefbare maatschappij waar respect voor milieu en menselijke gezondheid centraal staan.

INHOUT denkt maximaal met je mee

Voor elk project bieden we begeleiding op maat, doorheen alle stappen van het bouwtraject. Van ontwerp over offerte tot uitvoering en oplevering. Bij iedere keuze adviseren we jou vanuit onze expertise om zo steeds tot de beste oplossing te komen. Zowel op vlak van design, als materiaalkeuze en uitvoering. En telkens rekening houdend met jouw vooropgestelde budget en timing.

Daarom geven we de voorkeur aan werken in een bouwteam. Dit is een nauwe samenwerking tussen de bouwheer, de architect en de aannemer. Voor de volledige duur van het bouwproject. En al vanaf de ontwerpfase. Zo kunnen we al zeer vroeg actief bijdragen aan het welslagen van jouw project.”

Activiteit: 
  • Aannemer
  • Bouwbedrijf
Leenstraat 13
9810 Nazareth Oost-Vlaanderen
België
09 362 93 03
VIBE Erkenning