Ibelec

info [at] ibelec.be
+32 3 326 22 66
Johan Van der Auwera

Merksemsebaan 270a
2110 Wijnegem
België

Ibelec is dé referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten gaande van industriële fabrieksinstallaties tot residentiele domotica-projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in deze marktsegmenten kunnen we u een doorgedreven service aanbieden.

Uiteraard is veiligheid een vanzelfsprekend gegeven bij al onze projecten.

Onze hooggeschoolde vakmensen staan garant voor een snelle en adequate oplossing op maat voor elk probleem. Uiteraard krijgen zij op regelmatige basis opleidingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Door hun betrokkenheid en flexibiliteit zijn wij in staat om u een betrouwbare service te garanderen.

Door het combineren van al deze ervaring, vakkennis en loyaliteit garanderen wij u de meest geschikte oplossing en een doorgedreven continuïteit in het uitvoeren en opvolgen van uw projecten.

Als partner in het leveren van diensten doen wij er alles aan om bij elk project opnieuw een flexibele, dynamische en betrokken partner te zijn die de beste oplossingen uitwerkt, dit alles natuurlijk in overleg met u.

Technieken
  • Elektriciteit
  • Airco & koelen