BOUD

info [at] bouwenmetboud.be
03 886 53 42

Beekstraat 112
2830 Willebroek
België

Het familiale bedrijf BOUD omvat een hecht team van tien vakmannen die allen werken volgens een jarenlange bouwtraditie. Regelmatig bekwamen ze zich in nieuwe technieken en maken ze kennis met andere materialen via zowel interne als externe opleidingen. Daarnaast werkt BOUD samen met een vaste groep van bouwaannemers die elk hun expertise hebben en ons aanbod vervolledigen.

Al sinds 1985 staat BOUD voor complexe verbouwingen en uitdagende nieuwbouwprojecten. Wij zorgen voor kwaliteit doorheen het hele bouwtraject en tillen dan ook graag bouw- en renovatieprojecten naar een hoger niveau.

Ons doel? Onbezorgd bouwen in duurzame context. Daarom bouwen en renoveren we steeds met eerlijke materialen. Wij zijn dus jouw betrouwbare partner voor bouw- en renovatieprojecten. BOUD garandeert telkens een zorgeloos traject van concept tot hoogwaardig eindresultaat. En jij? Jij ziet dezelfde gezichten tijdens het hele project en weet meteen bij wie je terecht kan bij eventuele uitdagingen. Achteraf rest jou alleen nog te genieten van je nieuwe of gerenoveerde woonst.

Ruwbouw
  • Totaalprojecten