Algemene bouwwerken Truwall

info [at] truwall.be
0473 48 63 47

Kapelleweg 17
8740 Pittem
België

" Na jarenlange ervaring in loondienst besloot Yves een zelfstandige activiteit op te starten en daarbij heel nauw samen te werken met Daan, die na zijn opleiding meteen zijn eigen onderneming startte. Uiteindelijk ruilden we onze eerder kleinschalige activiteit in voor een formele samenwerking in bvba TRUWALL. Dé ideale formule om elke dag samen sterk werk te leveren.

Dat ondernemen eveneens investeren betekent, hebben we goed begrepen. Zowel op het vlak van uitrusting, in het kader van een efficiënte en veilige werkplek, als menselijk kapitaal maakte TRUWALL een groeiproces door. Ondertussen kunnen we rekenen op de dagelijkse inzet van vier vakbekwame medewerkers die samen met ons het complementaire team vervolledigen.

Wij beseffen dat een eigen woning bouwen of uw huidige woning verbouwen een heuse stap is. We staan er dan ook op om u persoonlijk bij de werken te betrekken, zodat we kunnen inspelen op uw wensen en uw budget. U heeft immers het recht om te kunnen rekenen op een deskundige en betrouwbare bouwpartner. Het is onze taak om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen.

Daan & Yves

Ruwbouw
  • Totaalprojecten