Prijzenpot Ecobouwers Renovatie van het Jaar | Ecobouwers.be

U bent hier

Prijzenpot Ecobouwers Renovatie van het Jaar

De Ecobouwers Renovatie van het Jaar - Prijs van de Jury ontving dankzij Smappee een solar energiemonitor t.w.v. 349 euro om het energieverbruik van de zonnepanelen nog beter te monitoren en te besparen.

De Ecobouwers Renovatie van het Jaar - Eervolle vermelding kreeg een slimme gas- en watermonitor t.w.v. 119 euro  van Smappee, om het gas- en waterverbruik van de woning op te volgen.

De winnaar van Ecobouwers Renovatie van het Jaar - Prijs van het Publiek won een waardebon van 150 euro om te gebruiken in Bed en Breakfast "de Groene Weg" in Brakel, aangeboden door Eurabo.

Bovendien belonen we elke kandidaat voor de Ecobouwers Renovatie van het Jaar met een jaarabonnement op de Koevoet, een ecologisch magazine met aandacht voor duurzaam bouwen en wonen.

Niet alleen de winnaars van de Ecobouwers Renovatie van het Jaar kregen een prijs, maar dankzij Eurabo en Smappee werden ook enkele stemmers beloond met mooie prijzen!

Wie stemde, maakte kans een slimste energiemonitor of een slimme gas- en watermonitor, aangeboden door Smappee. Eurabo beloont  tevens 4 stemmers met een lekkernijenpakket uit de Vlaamse Ardennen, en 4 stemmers met een waardebon t.w.v. 50 euro te gebruiken voor alle producten uit het gamma van Eurabo. 

De winnaars zijn:

Winnaar Prijs
Chris Van Assche waardebon t.w.v. 50 euro bij Eurabo
Peter Vos waardebon t.w.v. 50 euro bij Eurabo
Carol Vandecasteele waardebon t.w.v. 50 euro bij Eurabo
Sander Van der Heyden waardebon t.w.v. 50 euro bij Eurabo
Gerrit Wouters lekkernijenpakket Vlaamse Ardennen
Glen Van Gorp lekkernijenpakket Vlaamse Ardennen
René Thewissen lekkernijenpakket Vlaamse Ardennen
Tony Van den Eynde lekkernijenpakket Vlaamse Ardennen
Dirk Steenhoudt slimme gas- en watermonitor Smappee
Bart Verdick slimme energiemonitor Smappee

Met dank aan