Leefmilieu Brussel steunt Ecobouwers | Ecobouwers.be

U bent hier

Leefmilieu Brussel steunt Ecobouwers

Leefmilieu Brussel is de overheidsdienst voor milieu en energie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

Onze opdrachten zijn de studie, het toezicht en het beheer van lucht, water, bodem, afval, lawaai en natuur (groene ruimten en biodiversiteit). Maar we hebben ook de opdracht om milieuvergunningen af te leveren, erover te waken dat ze worden nageleefd, didactische projecten in Brusselse scholen uit te werken en te ondersteunen, deel te nemen aan vergaderingen en onderhandelingen op Belgisch en internationaal niveau, enz. 

Ook de Brusselaars ondersteunen om duurzamer te bouwen of renoveren, behoort tot de activiteiten van Leefmilieu Brussel. De 243 Voorbeeldgebouwen die Brussel telt zijn daar slechts een voorbeeld van. 

Dat Brusselaars die bouw- of renovatieplannen hebben via de opendeurdagen van Ecobouwers de kans krijgen om van andere Brusselaars te leren, is dan ook een initiatief dat Leefmilieu Brussel al jaren ondersteunt.

Contact

Voor vragen, tips of brochures kan u terecht bij de dienst Info-Leefmilieu. U vindt er een luisterend oor, een praktische tip en de meest geschikte brochure voor uw vraag.

Tel. : +32 (0)2 / 775.75.75
Fax.: +32 (0)2 / 775.76.21
e-mail: info [at] leefmilieubrussel [dot] be
website:www.leefmilieubrussel.be

Wij antwoorden u rechtstreeks van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u. Aarzel niet om buiten deze uren een boodschap achter te laten op ons antwoordapparaat. Wij nemen contact met u op.

Administratieve zetel van Leefmilieu Brussel
Thurn & Taxis-site - Havenlaan 86C/3000 B-1000 Brussel