Bostoen | Ecobouwers.be

U bent hier

Bostoen

Thuiskomen, da’s bostoen

Rentrer chez soi, de Fransen zeggen het zo mooi. Ze gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. Dat is precies wat wij bedoelen met thuiskomen.

Een warme thuis realiseren we door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden onder één merk Bostoen. Of het nu een projectwoning, een appartement, een totaal verbouwing of een nieuwbouw op jouw grond is.

Al meer dan 40 jaar vormen passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers, maatschappij, milieu en bezieling staan hierbij centraal.

Wonen, bouwen, samenwerken met Bostoen, dat is eenvoudigweg thuiskomen.

Woonprojecten: In onze woonprojecten vind je zowel ruwbouw windwaterdicht als instapklare woningen. We bouwen van energievriendelijk over nulenergie tot passief. Hierdoor heb je een hoog wooncomfort en een lage energiefactuur.

Appartementen: Heb je liever een appartement, duplex of penthouse? Bostoen bouwt nieuwbouwappartementen van de kust tot het binnenland. Allemaal energievriendelijk!

Bouwen op maat: Bostoen bouwt jouw droomwoning volledig op maat. Zowel op jouw als op Bostoengrond. In elke architecturale stijl, binnen jouw budget en met  of zonder eigen architect. Zowel van energievriendelijk over nulenergie tot passief.

Bouwgronden: Je kan ook bij Bostoen terecht voor een bouwgrond met of zonder bouwverplichting.

Verbouwen: Bostoen helpt je graag van A tot Z met jouw verbouwing. Een duidelijk stappenplan zorgt voor duidelijk begin- en eindpunt. Bovendien maakt je budget geen bokkensprongen. Je bepaalt volledig zelf jouw stijl, materialen en budget.

Waarom steunt Bostoen Ecobouwers Opendeur?

Iedereen weet dat we passief moeten bouwen, wij doen het!

De passiefhuizen van Bostoen voldoen nu reeds aan de normen van 2021. De energievriendelijke woningen reeds aan de normen van 2017. Wie met Bostoen bouwt, heeft dus de zekerheid dat zijn nieuwe thuis een zeer lage energiefactuur zal hebben en aan de strengste normen voldoet. Ecobouwers geeft de kans aan bouwers om energievriendelijke en passieve woningen te bezoeken. Ze krijgen er een rondleiding en ontdekken zelf alle voordelen van een passieve woning. De visie van Bostoen en Ecobouwers Opendeur ligt in eenzelfde lijn. Dit evenement geniet dus 200% onze steun! 

Contact
Website: www.bostoen.be
Adres: Koninginnelaan 2 bus 3, 9031 Drongen
Tel.: 09 216 16 16
E-mail: info [at] bostoen [dot] be