Ra-Ma architecten

info [at] ra-ma.eu
+32 492 39 00 49

Bergbosstraat 69
9820 Merelbeke
België

Vibe

Net zoals een gebouw een goede fundering nodig heeft, hebben wij als architectenbureau ook een aantal principes die de basis vormen van de service naar onze klanten toe.

TIJD

Als klant garanderen wij u een persoonlijke aanpak en dat wij de nodige tijd investeren in uw project. Zowel tijdens de uitvoering, als in het voorontwerp. Hierdoor hebt u als klant de zekerheid dat we u de beste oplossing aanbieden voor uw vraag. En de extra tijd die wij investeren in de beginfase vertaalt zich in een vlottere uitvoering.

DUURZAAM

Een bouw is een lange termijn investering. Daarom is het van belang om al vanaf het begin de juiste keuzes te maken op vlak van materialen en technologieën. Wij maken u wegwijs in welke keuzes het meest van toepassing zijn voor uw project. Zodat u kan beschikken over een energie efficiënte woning met een aangenaam binnenklimaat, die de tand des tijds kan weerstaan.

KENNIS

De bouwsector is op korte tijd enorm geëvolueerd op verschillende vlakken. Het gebruik van verschillende bouwmethodes zoals het traditionele metselwerk, houtbouw, betonbouw, … Vernieuwende manieren om gebouwen te isoleren, ventileren en automatiseren. Als architectenbureau investeren wij veel van onze eigen tijd en energie om altijd actueel te blijven met de laatste nieuwe technologieën en een diepgaande kennis op te bouwen. Op deze manier kunnen wij u het beste informeren en begeleiden in uw bouwproces.

BEGELEIDING

Wij hechten een groot belang aan de begeleiding van onze klanten, in elke stap van het bouwproces. Zo kan u zelfzeker uw bouwproject starten, ongeacht of u zelf al veel kennis heeft over bouwen of helemaal geen voorkennis. U weet dat u er niet alleen voor staat.

We werkten mee aan deze bouwprojecten