Bouwpartners | Ecobouwers.be

U bent hier

Bouwpartners

Ecobouwers.be schuift professionals naar voor op basis van realisaties in plaats van competenties. Alle bouwprofessionals die bijgedragen hebben tot de energiezuinigheid of duurzaamheid van een lage-energiewoning of passiefhuis komen in aanmerking voor een vermelding. De woningendatabank van Ecobouwers Opendeur is gekoppeld aan de databank van de bouwprofessionals. Hoe meer woningen de professional op zijn palmares heeft staan, hoe hoger zijn onderneming in de lijst verschijnt.

Hoe kan ik als bouwprofessional een vermelding krijgen op de site?

U realiseert lage-energiewoningen of passiefhuizen?

  • Spreek uw klanten aan over Ecobouwers.be en vraag of ze interesse hebben om hun bouwproject op te nemen op de site
  • Breng ons in contact met de geïnteresseerde bouwheren
  • De bouwheer of eigenaar maakt een woningfiche aan met info over het bouwproject
  • De bouwheer geeft aan met welke bouwpartners hij samengewerkt heeft. Hij kiest
  • u krijgt een gratis vermelding op de site

Opgelet: Op Ecobouwers.be komen enkel lage-energiewoningen en passiefwoningen. Lees hier meer over de criteria die wij hanteren .

Wat zijn de voordelen voor bouwprofessionals om vermeld te worden op Ecobouwers.be?

  • Ecobouwers.be is dé referentie over duurzaam bouwen met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar;
  • Gratis vermelding: hoe meer gerealiseerde lage-energiewoningen, hoe meer zichtbaarheid voor uw bedrijf;
  • Onafhankelijke informatie: bouwheren vermelden enkel bouwpartners waar ze tevreden over zijn;
  • Gratis mond-aan-mond reclame voor uw bedrijf via Ecobouwers Opendeur in november.

Al meer dan 50 bouwheren hebben ons bedrijf vermeld op Ecobouwers.be. Bovendien hebben ze allemaal hun woning opengesteld tijdens de Opendeurdagen in het najaar.  De perfecte reclame! En ik heb er zelf helemaal niets voor moeten doen. (Peter Suys, Eurabo)

Vorig jaar stelden wij onze strobalenwoning open tijdens Ecobouwers Opendeur. We vertelden de bezoekers honderduit over onze bouwervaringen: over de verbazingwekkende timing en stiptheid van onze architect Herwig Van Soom van Orca bvba en aannemer Horemans HSB, over wat je allemaal zelf kan doen en wat beter niet, over kleine en grotere problemen tijdens het bouwproces en slimme oplossingen van architect en aannemers. Op Ecobouwers.be kan je zien met wie we allemaal samengewerkt hebben aan ons huis. (Jan Mampaey, opensteller tijdens Ecobouwers Opendeur)

Ik heb heel wat opgestoken op Ecobouwers.be over duurzaam bouwen. Ik ben vooral bij een aantal interessante bouwprofessionals terecht gekomen zoals o.a. Hans Delannoye van Flidais, waar ik dan ook effectief mee in zee gegaan ben. (Koen Mertens, gebruiker van Ecobouwers.be)