balansventilatie norm EN 308 | Ecobouwers.be

U bent hier

balansventilatie norm EN 308

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van setenay
09/04/2009 - 11:36

Kan iemand mij vertellen hoe ik een balansventilatie toestel kan kiezen die werkelijk voldoet aan de norm EN 308. Ik moet blijkbaar deze gegevens invullen voor de EPB, maar ik vind nergens bij geen enkele firma, een officiële keuring dat een toestel wel voldoet aan deze norm. Ik vind steeds enkel en alleen externe testorganen terug opgemaakt door scholen enz. ... (zie Paul. Is het niet genoeg als er op het rapport van een mer staat dat het voldoet aan de
EN 308? Ik zie door het bos de bomen niet meer.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van tdemuynck
10/04/2009 - 11:38

Als je eens informeert bij de leverancier van de toestellen, kunnen ze je meestal wel het testrapport volgens EN308 toesturen. Het is inderdaad zo dat deze gegevens voorlopig nog niet veel terug te vinden zijn in commerciele brochures en op websites.

mvg,

Toon

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.