vloerverwarming2 | Ecobouwers.be

U bent hier

vloerverwarming2

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
30/03/2009 - 21:24

hallo wij zijn een half open bebouwing aan het bouwen totaal op 169 m 140 meter vloerverwarming een radiator berekent ingeregelt 9500 w bij 35 graden . warmtepomp ochsner 8600w . ons epb verslag geeft weer k36 e 47 .
volgens de firma van de warmtepomp moet de circulatie pomp konstant regelen en ingestelt buiten voeler en retour voeler maar dan moet je dit niet op - 10 instellen max vermogen maar - 30 of denk ik . kan wel 3 graden naar boven en beneden regelen . er is ook een balansventilatie in ons huis .

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
30/03/2009 - 21:28
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

nog vergeten de vloer verwarming heeft volgens firma henco bij een toe voer 35 graden retour 8 minder kan niet zeggen ze van de firma ochsner ik waar aan het denken mischien de pomp snelheid vermeerderen iemand hier ervaring mee .
of denkt mij te kunnen adviseren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.