pelletkachel met buizensysteem | Ecobouwers.be

U bent hier

pelletkachel met buizensysteem

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van kris-21
22/03/2009 - 18:15

Wie kan er mij informatie geven over een pelletkachel met buizesysteem om meerdere ruimten te verwarmen.Kan deze rechtstreeks op een bestaande schouw aangesloten worden.Over deze aansluiting hebben al enkele verkopers verschillende infotmatie gegeven

Kris

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
23/03/2009 - 15:11
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Kris,

Kijk eens eens op het pelletforum www.pellets.forummotion.com Je kan daar per kachel zijn of deze functie mogelijk is. (kanalisatie)

Je kan een pelletkachel rechstreeks aansluiten op een bestaande schouw, maar er wordt wel aangeraden om een inoxflexibel in de schouw te steken. Dit dient om condensatie tegen te gaan.

Kanalisatie van de warmte is mogelijk met verschillende merken. Palazzetti, Piazzetta (multifuoco-systeem), MCZ (met multi-airsysteem), Edilkamin, Ecoteck, Thermorossi, ...

Dit zijn maar een reeks merken waarbij kanalisatie mogelijk is.

Mvg,

Steven

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.