Edisolar | Ecobouwers.be

U bent hier

Edisolar

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rudi-13
21/03/2009 - 11:16

Gelieve niet in te gaan op voorstel van deze firma.
In krant stond artikel dat de zaakvoerder zijn domicilie in China heeft en dat de federale overheidsdienst organisatie, controle en bemiddeling de bankrekening van deze firma heeft laten blokkeren.
Hier is duidelijk een bedrieger aan het werk.
Tel maar na : 500 klanten aan 1500€ voorschot komt op een totaalbedrag van 750.000€. Snel verdiend als bedrog niet zou uitkomen.
Ik heb, als test, ook mijn aanvraag ingediend met duidelijke vermelding dat elk formulier dat ik moet ondertekenen eerst nagelezen gaat worden door een raadsman. Tevens heb ik vermeld dat ik de 1500€ pas betaal bij plaatsing. Tot op heden heb ik, zoals verwacht, nog niets van deze firma vernomen.

De website is momenteel ook van het web gehaald.

Dus mensen, kijk uit met wat je doet.

2 Reacties

Reacties

afbeelding van rudi-13
21/03/2009 - 11:17
afbeelding van Anonieme gebruiker
21/03/2009 - 12:23
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

misschien ook eens de andere, al lang lopende, topic openen?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.