verwarming. | Ecobouwers.be

U bent hier

verwarming.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van kris-21
14/03/2009 - 19:59

Ik speel met de gedachte om een pelletkachel aan te schaffen. Momenteel hebben wij centrale verwarming. Als wij beiden gaan werken zetten wij de verwarming op de nachtstand. Jaarlijks verbuiken wij ca 1000 liter.( boven hebben wij geen cv) In de living laten wij s avonds de kachel branden met hout verbruik per jaar ca 6m3. Vroeger had ik mijn brandhout gratis maar dit is nu gedaan.De veranda( speciale planten) verwarmen wij met een petroleumkachel; jaarlijkse kostprijs ca 160 euro. Nu heb ik een prijs gekregen voor een pelletkachel van 4300 euro. MerkPiazetta P960. Via een buizesysteem kan ik mijn badkamer, keuken, veranda en living verwarmen. Is deze investering randabel. Wie heeft er ervaring met dit type pelletkachel.
kris

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.