laminaat vloerbekleding | Ecobouwers.be

U bent hier

laminaat vloerbekleding

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van kris-21
28/02/2009 - 20:50

In mijn living ligt er laminaat van het merk pergo, al 10 jaar.De chape is niet geisoleerd. De laminaat voelt zo koud aan en zeker met de winter dat we gehad hebben. Daarom dacht ik eraan om op de bestaande laminaat isolatieplaten te leggen met terug laminaat of kurk.Welke isolatie gebruik ik het beste, max dikte 3 cm. Wie kan mij raad geven
Kris

2 Reacties

Reacties

afbeelding van jan kesters
28/02/2009 - 21:03

Kris,

bij mij net hetzelfde merk gelegd in de woonkamer nu 10 jaar geleden, heb deze toen moeten lijmen maar telkens als de winter eraan komt trekt de vloer open(naden) om tijdens de zomer weer perfekt aan te sluiten. Ik loop met het idee om mijn kelderplafond te isoleren om alzo dit fenomeen in de winter te vermijden.

groetjes
Jan

afbeelding van Anonieme gebruiker
28/02/2009 - 21:38
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Jan, dat heeft met isolatie niets te maken. In de winter is de lucht in huis véél droger dan in de zomer. De laminaat droogt uit en krimpt dan. In de zomer neemt hij terug vocht op en sluiten de naden terug perfekt.

vr gr
Pluto

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.