Zolderdering gedeeltelijk extra isoleren | Ecobouwers.be

U bent hier

Zolderdering gedeeltelijk extra isoleren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van dirk-7
24/02/2009 - 08:15

Mijn zolderkamers zijn aan de bovenkant op de gyproc (juist onder de balken van de dakpannen) geïsoleerd met 7cm glaswol welke aan de onderkant (op de gyproc) voorzien is van aluminium, ik weet dat dit niet voldoende is. Ik kan maar aan 50% van de isolatie aan om 13cm bij te isoleren. Omdat dan 50% met 20cm en 50% met 7cm geïsoleerd is, gaat dit problemen geven met koude bruggen? Andere suggesties?

Alvast bedankt.

mvg,
DeCor

2 Reacties

Reacties

afbeelding van dirk-7
26/02/2009 - 15:24

Iemand een suggestie of goede raad?

mvg,
DeCor

afbeelding van Luc5
26/02/2009 - 15:57
luc

Dit wordt een koudebrug of dit problemen gaat geven is niet helemaal zeker,het teveel aan vocht in de lucht zal condenseren op de koudste plek dit is niet perse u zoldering het kan evengoed u raam of latei of muur zijn ge kunt er natuurlijk ook voor zorgen dat er niet teveel vocht aanwezig is door te ventileren.
MVG Luc

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.