dh nijs | Ecobouwers.be

U bent hier

dh nijs

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van saerens.freya@pandora.be
05/02/2009 - 22:04

wij zijn ook langsgeweest bij voorgenoemde heer. idd ook door druk getekend. heb al verschillende stappen ondernomen, zoals al velen van jullie, niks aan te doen. tenzij voorschot laten vallen.
we wisten ook niet waar we aan begonnen tot jullie reacies zag. dom van ons om niet eerst te zoeken maar ja, wie denkt nu zoiets??
is er eigenlijk iemand die uiteindelijk wel doorgegaan is met hun en tevreden van het resultaat, ondanks het te dure materiaal dan?
ik verneem van sommige personen dat isopur echt wel goed materiaal is. weet nu niet of we er goed aan doen om ons voorschot te laten vallen (1900€) of gewoon het risico te nemen en door te gaan en eventueel bij foute leveringen klacht in te dienen?
we hebben nu toch geen poot om op te staan.
is er iemand met goede resultaten?

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.