windenergie | Ecobouwers.be

U bent hier

windenergie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van olaf-1
02/02/2009 - 11:11

Al 12 jaar bouw ik windmolens op maat voor heel wat klanten in het buitenland , uiteraard omdat België steeds achterop hangt met de regelgeving, enkel zei die toch een windmolen willen zetten op eigen houtje bedien ik ook graag ( bouwvergunning is nog steeds legaal te omzeilen indien je tuin groot genoeg is). over de gewone standaard windmolens voor huishoudelijk verbruik kan ik enkel zeggen dat de vermogens nogal overroepen zijn om vlotjes te verkopen . uiteraard is het wel zo dat je steeds koek naar deeg krijgt . kwaliteit dien je nog steeds te betalen. Ik koop alle onderdelen apart aan en stel zelf de hele molen samen, daarna gaat elke molen op m'n test-pyloon voor een maand om zeker te zijn dat hij perfect inorde is en z'n rendement zal halen . naar garantie toe is er ook geen enkel probleem, de fabrikanten van de onderdelen staan achter hun producten en leveren enkel industriële kwaliteit, zelfs voor de kleinste windmolens . Prijs/kwaliteit streven wij ernaar om absoluut bij de top te horen en enkel dan zijn de terugverdientijden gegarandeerd .
Vriendelijke groeten ,
Olaf

Voor info , bel gerust even 0495 88 73 17

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
03/02/2009 - 20:23
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Olaf,

Kleine windmolens zijn in België niet rendabel tenzij op de dijk van onze zeekust. Verkoop er dan ook geen via deze website. 1 maand testen is veel te weinig daar het windgedrag eigen is aan de seizoenen en de plaats waar de molen is opgesteld.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.