Honeywell Chronotherm | Ecobouwers.be

U bent hier

Honeywell Chronotherm

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van hackney
28/01/2009 - 21:49

ik zou graag de aanvoertemperatuur van mijn bulex thermomax verlagen. Nu wordt hij gestuurd door een Honeywell Chronotherm open therm thermostaat.
Blijkbaar moet de aanvoertemperatuur dan via de thermostaat geregeld worden maar wanneer ik inhet menu ga is deze optie geblokkeerd.
ik krijg wel de maximum aanvoertemperatuur te zien maar kan deze niet wijzigen.
de max temp van het sww kan ik bv wel via de thermostaat regelen.
Iemand een idee?

5 Reacties

Reacties

afbeelding van hackney
04/02/2009 - 15:20

Niemand een idee hoe ik mijn maximum temperatuur kan regelen op een honeywell cm937?

afbeelding van avsoest
01/04/2009 - 21:14

Ik heb deze ingesteld op mijn BULEX ketel! er zijn een aantal waarden mogelijk tussen 53° en 87° . Volgens OpenTherm protocol zou je die ook via de Kamerthermostaat kunnen instellen, maar heb zo mijn gedacht dat, in het geval van gebruik van intelligent KT EN intelligente CV ketel, de ketel de overhand heeft. Heb hier problemen gehad met buitenvoeler. Aangesloten op KT gaf deze geen resultaten naar de ketel, aangesloten op de ketel --> alles werkt perfect??
Welk type OpenTherm van Honeywell heb je? Volgens Bulex zou CM937 niet al te compatibel zijn met hun Thermomaster series; Suggereren dan ook van Exacom KT's te gebruiken !!

afbeelding van Anonieme gebruiker
26/05/2009 - 15:27
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

ik heb een honeywell cm937 thermostaat en een bulex thermoMAX...

afbeelding van dirk-8
01/04/2009 - 21:45
afbeelding van tomstoels
18/10/2009 - 11:48

 

Beste, ben 6 jaar service technieker geweest bij Bulex en nu zelfstandig installateur. De CM937 werkt perfect op een Bulex condenserende ketel alleen in combi met een buitenvoeler vergt het wat geduld en aanpassing van zowel klant als ketel. Om de instellingen van de KT te veranderen zet op off en dan 1,6 en I van info gelijk indrukken zo kom je in instelling menu plus zeker zijn dat de KT op de juiste klemmen aangesloten is in de ketel!!!

Mvg

Tom Stoels

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.