Re: sanisolar | Ecobouwers.be

U bent hier

Re: sanisolar

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van louisr
21/01/2009 - 14:39

hehehe das waar nietvangisteren.

zowel de aliassen carin, roger en geert zijn met dezelfde emailadressen gepost.
[...]

Hoe laag sommige zelfs kunnen vallen.

Grtn Louis.

3 Reacties

Reacties

De juridische stappen die Sanisolar heeft ingeleid in verband met deze vraagstaart, heeft ons gedwongen om bijkomend onderdelen van drie posts te schrappen die mogelijk beledigend kunnen overkomen. Uit volgende posts werd telkens één zin verwijderd:

21-11-2007 07:42 IP: logged jedew
28-07-2008 20:47 IP: logged hans delannoye
15-01-2009 00:19 IP: logged louisr

Heel spijtig: door deze wijigingen door te voeren in de administratiepagina's van het forum is de samenhang van de vraagstaart volledig verdwenen. Hiervoor mijn excuses. De aparte posts uit deze vraagstaart zijn via de zoekfunctie wel nog te vinden.

Technische problemen als deze hopen we in de nabije toekomst te vemijden door de volledige Klimaatnet website te vernieuwen. Meer info op http://www.bondbeterleefmilieu.be/agora/view.php?bn=bbl_lag&key=1231255395&first=&last=

afbeelding van Bart C
27/12/2011 - 20:38
Sanisolar uit Gavere, pffff...

Wij moeten nog een creditnota van meer dan 200 euro krijgen, kennissen moeten nog 2000 euro terug krijgen... maar worden al een half jaar van het kastje naar de muur gestuurd.
Tania van de boekhouding, verwijst naar de Hubert Goethals (de baas), hij betrekt er dingen bij die niet ter zake doen, en via Luc Geurts, de vertegenwoordiger geraak je ook niet verder.

Een dikke afknapper.

afbeelding van marc lemant
11/03/2012 - 19:02

 

                                                                                  Bart,

Ook wij hebben hetzelfde voor,ook kredietnota beloofd maar nooit gekregen.Iedere week gebeld en niemand weet van iets.

Wij vragen ons af of dit allemaal zomaar kan.

Zeker geen aanrader!!!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.