pelletmachine | Ecobouwers.be

U bent hier

pelletmachine

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mario-13
08/01/2009 - 09:01

geachte ik heb zo een pelletpers uitgetest je moet al vrij hard en fijne houtkrullen hebben wil je pellets van goede kwaliteit bekomen.deze kleine persen kun je niet lager als een uur laten draaien omdat de temperatuur van de machine te hoog oploopt en dan slaagt deze in veiligheid.Men beweerd dat de machine de kleinste 25 kilo doet per uur dat is ook ni juist deze doet maar 125 kilo bij constante aanvoer.Tevens de pletrollen hebben een grote slijtage en ook de plaat waar de pellets doormoeten.Ik heb dit moeten vervangen na 500 kilo te persen.Indien de machines vastlopen heb je minstens 2 uur werk eerst deze terug draaien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.