condensdruppels wtw | Ecobouwers.be

U bent hier

condensdruppels wtw

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van danny-37
07/01/2009 - 17:21

hallo,

iemand vertelde mij dat er door het koude weer heel veel mensen last hebben van condenswater in hun luchtleiding van de BV met wtw. Het water komt ahw de livving binnengedruppeld.

Nochthans werden de buizen wel geïsoleerd...

Is dit omdat de buizen niet genoeg geïsoleerd werden?

Het ging hem over toestellen van Renson. Daar vertelden ze dat ze bij het ontwerp geen rekening hadden gehouden met dergelijke vriestemperaturen...

Is dit enkel bij Renson of hebben ook andere merken daar last van?

vriendelijke groeten,
Danny

1 Reactie

Reacties

afbeelding van www.pierrechristiaens@telenet.be
08/01/2009 - 16:50

Wij hebben een Nederlandse installatie en geen Renson. Ons enig probleem (?) is dat de waterafscheider, die tijdens de ontdooiperiode het condenswater opvangt, niet aangesloten is op een evacuatie (geen leiding op zolder). Nu nmoeten we dat condenswater in een emmer opvangen, dat is alles.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.