Red Sandra | Ecobouwers.be

U bent hier

Red Sandra

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jef-1
30/12/2008 - 02:02

Beste vrienden,
Dit heeft mischien niets met energie te maken maar we proberen toch langs elke weg hulp te zoeken indien de modjes dit niet zien zitten mogen ze gerust het bericht verwijderen.

Mag ik even de aandacht voor een schrijnende toestand ?
Ik heb zojuist een website bezocht en ik vraag me af hoe het mogelijk is dat zoiets gebeurt in Vlaanderen. Het was (vrijdag 26/12) ook op het TV nieuws.
Het gaat over het meisje Sandra; ik wil alleen vragen: bekijk die website eens en doe een gift (al is het maar 1 EURO).
Alleen zo kunnen we dat kind redden.
Doe zoals ik en stort iets op die rekening die uitsluitend dient voor medicijnen voor Sandra. Er is ook een rekeningnummer in NL.

ziehier de link:
[url=http://nl.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5yZWQtc2FuZHJhLmJlLw__]Red Sandra
[/url]
Red Sandra

7 Reacties

Reacties

afbeelding van sammy-1
30/12/2008 - 09:30

Meerdere bedenkingen hier:

- Heeft inderdaad NIETS met dit forum te maken. Wat als ELKE liefdadigheidsoperatie of steungroep hier zou beginnen te posten?
- De farmaceutische firma in kwestie heeft intussen al zelf meegedeeld dat de goede werking hun medicijn nog helemaal niet bewezen is.
- Wat met andere gelijkaardige gevallen in België? Pech, omdat ze de handigheid niet hebben om een website te starten en niet weten hoe ze wat media kunnen warm porren?
- Hoe opvolgen wat er met je bijdrage gebeurt? Wat met het geld als de firma in kwestie (om puntje 2) geen medicijn wil of mag verschaffen?

afbeelding van mike-5
30/12/2008 - 12:07

Bericht aan Sammy,

Wat voor ne lompe boer ben jij zeg en een beetje respect.
Weeral ne dikke egoïst, alles afbreken, geen hoop, men moet druk uitoefenen om het medicijn er door te krijgen, hoop doet leven.

afbeelding van bert-37
30/12/2008 - 12:15

Beste Mike,

Sammy heeft gelijk. Dat kind valt niet meer te redden, en zelfs al zou er een wondermiddel bestaan, dan nog zou het zwaargehandicapt door het leven moeten. Dus als je alles op een rijtje zet, 1 M€ voor een kleine kans om iemand zwaargehandicapt te kunnen laten verderleven, dan zijn er andere manieren om doodzieke kinderen te helpen. Ik heb ooit in een ziekenhuis gewerkt, hoeveel kale kindjes er daar niet rondlopen...

afbeelding van Anonieme gebruiker
30/12/2008 - 12:21
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Totaal ongepast op dit forum.
Zover ik weet is hier trouwens geen hoop, zoals bij zovelen.

Als het geld nu naar fundamenteel wetenschappelijk onderzoek zou gaan, dan zouden er velen van kunnen genieten. Vlaanderen investeert trouwens zeer weinig in onderzoek en ontwikkeling. Dat is ook te merken in andere domeinen, ook op alles wat energiegrelateerde zaken betreft.

afbeelding van patrick m
30/12/2008 - 12:23

En als het uw kind was Bert, Sammy?
Off-topic, off-forum, delicaat, misschien maar beter zwijgen

afbeelding van patrick m
30/12/2008 - 12:48

Sammy,
dan bestaan er ook bevvmek's (bewust ecologische voetafdruk-verminderende volwassenen met kinderen), maar zoals ik al zei,
Off-topic, off-forum, delicaat, misschien maar beter zwijgen. Ik toch vanaf nu.

afbeelding van Anonieme gebruiker
30/12/2008 - 13:04
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

is inderdaad een delikate kwestie echter:
-) indien de medicijnen, waarvan de werking misschien nog niet helemaal bewezen zijn of er nog geen terugbetaling voor is, aan de originele prijs verkocht wordt dan worden toch maar de zakken van de desbetreffende pharmaceutisch bedrijf gevuld. Indien zij overtuigd zouden zijn van hun marktwaarde dan kunnen ze toch een duit in het zakje, sorry zak doen.
-) het straatverhaal laat immers een ander verhaal horen: VTM heeft deze mensen laten vallen gelijk een baksteen en gekozen om uitzendingen te maken rond dat jongetje dat elke zoveel tijd naar US moet gaan. Echter de publieke druk zou zo groot geweest zijn dat ze nu wel een manier moesten vinden om dit toch op het scherm te brengen. Hadden ze zoveel tijd terug de koe bij de horens gevat dan was er véél méér hoop voor Sandra.
-) er zijn méér kinderen dan Sandra, mijn vrouw heeft nu gezien dat, als je naar de website van Sandra gaat, men ook die kinderen niet vergeet in het verhaal.

ik leef wel mee met alle ouders die in een gelijkaardige situatie dagdagelijks met hun 'kruis' moeten leven.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.