geothermische warmtepomp | Ecobouwers.be

U bent hier

geothermische warmtepomp

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van edith
29/12/2008 - 23:18

Heeft iemand ervaring met een geothermische warmtepomp van de firma Verbeke/Vercruysse uit Sint-Eloois-Winkel?

3 Reacties

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
31/12/2008 - 07:29
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Ik vond ze iig veel te duur, maar dat kan over de meeste geo-wp gezegd worden. Op de baan van Gullegem naar Bissegem staat een huis (nieuwbouwwijk net buiten Gullegem) dat hun systeem heeft. Over een jaar eens gaan vragen misschien. Ik vermoed dat het huis standaard geïsoleerd is.

afbeelding van edith
02/01/2009 - 12:01

Bedankt voor je reactie, Karl. Het is erg moeilijk om referentie-adressen te bekomen van mensen die een geothermische warmtepomp in gebruik hebben. Via de firma zelf kunnen we geen concrete referentie-adressen krijgen, maar misschien heb jij concrete gegevens van die mensen met een geo-wp, bijvoorbeeld adres of telefoonnummer zodat we ze eens kunnen opbellen om hun ervaringen met de warmtepomp te horen?

afbeelding van Anonieme gebruiker
02/01/2009 - 17:45
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Edith,

Het huis (nieuwbouw) staat op de hoek van de Hugo Verriestlaan en de Bissegemstraat te 8560 Gullegem. Meer weet ik helaas niet.

Wat ik wel weet dat ze enorm veel korting hebben gekregen omdat ze enkele jaren de reklamepanelen voor Verbeke op hun grond moeten laten staan. Publicitair is het wel een sterke locatie...

Vreemd dat Verbeke geen referenties kan geven.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.