lang leve de grote elektriciteitsproducenten | Ecobouwers.be

U bent hier

lang leve de grote elektriciteitsproducenten

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
11/12/2008 - 13:10

Net in het nieuws, maar niet zo letterlijk: minister Q kondigt aan dat wie volgend jaar 10% meer verbruikt, hetzelfde betaalt. Komt dit dan nog bovenop de korting die de Grootste al vorige week beloofde, omdat ze nu eenmaal móeten meezakken, zij het geruime tijd na datum, vanwege de alweer goedkopere olie?
Gelukkig halen ze waarschijnlijk op die manier nog altijd niet de tarieven van de goedkoopste 100% groene, wegens al lang meer dan 10 % goedkoper.
En krijgt nu de overheid de beloofde immense sommen wegens de woekerwinsten op al lang afgeschreven kerncentrales? Op deze manier hebben ze alvast flink geholpen, plat op hun buik.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
11/12/2008 - 19:07
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

en in het avondnieuws heet die 10% al zeer concreet "een cadeautje" van 30 €, terwijl voor jan modaal 10 % weer net iets meer is.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.