condensatiekerel | Ecobouwers.be

U bent hier

condensatiekerel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van willy
09/12/2008 - 22:13

Ik las op deze site een bericht van een installateur uit Eindhoven dat hij tegen een vaste prijs een ketel ook in België plaatst. Een Daamderop ketel door een Belgische installateur geplaatst is € 2000 duurder.

De Nederlandse installateur beweert dat de ketels een Belgische keuring hebben, 5 j. all in garantie en 15 jaar op de brander.

In België is dit 2 j. en 5j op de brander voor de ketel van dezelfe fabrikant.

Ik heb vernomen dat hij in België moet geregistreerd zijn als installateur om van belastingsvoordeel te kunnen genieten.

Weet iemand hoe en waar deze persoon zich moet laten registreren. Heeft iemand al een ketel laten plaatsen door een buitenlandse installateur, hoe werd dit fiscaal ingebracht om de premie te verkrijgen.

De site waar de installateur de bereiken is:
http://www.cv-materiaal.nl/

Heeft iemand ervaring met deze persoon?

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.