Presteren uw PV zonnepanelen zoals verwacht?? | Ecobouwers.be

U bent hier

Presteren uw PV zonnepanelen zoals verwacht??

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rik-1
30/11/2008 - 17:11

Om uw opbrengsten van de PV-zonnepanelen te vergelijken met de opbrengsten van installaties uit de buurt, bestaat er een internationale databank waar oa ook meer dan 180 Belgen aangemeld zijn: http://www.sonnenertrag.eu/?lang=nl

Het is weer zover. Het is weer tijd om de opbrengstgegevens van de voorbije maand in te brengen. We zouden het ten zeerste op prijs stellen indien jullie de gegevens zo vlug mogelijk zouden inbrengen.

Zoals iedere maand hebben we terug een aantal dingen in onze database verbeterd en veranderd. Ons doel is om beter geworden. Het is onze taak om dit het volgende jaar 2009 ook te doen. U kunt ons daarbij helpen door het correct bijhouden van uw gegevens. U zal verrast worden met nieuwe functionaliteiten en werkinstrumenten.
Enkele verbeteringen:
• Voor Belgische deelnemers is het nu mogelijk om in hun intallatie gegevens het arrondissement te kiezen. In Duitsland bestaat er een kenteken (nummerplaat identificatie voor de streek). Bij ons niet, vandaar dat het misschien aangewezen is om het postnummer als nummerplaat te nemen.
Door deze velden in te vullen kunnen we nog beter vergelijken. Bij “vergelijking europa” en dan verder door clicken naar belgië en dan verder … kan je dan tot een vergelijking komen per arrondissement (op voorwaarde dat iedere gebruiker zijn juiste arrondissement in geeft)
• Voor wat betreft de coördinaten die gebruikt worden voor de landkaart kan men nu met behulp van een tool die gebruik maakt van Google maps de juiste positie bepalen en bewaren.

Samen gaan we op weg naar een betere en mooiere wereld door de Zonne-energie.

Uw Sonnenertrag team

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.