PVA Energy . Bekend? | Ecobouwers.be

U bent hier

PVA Energy . Bekend?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van beaver-1
17/11/2008 - 13:02

Ik heb diverse offertes voor zonnepanelen en omvormers. PVA Energy kwam er als goedkoopste uit. Panelen uit Spanje, gekende omvormer, 10 j garantie, enz.
Maar heeft er iemand positieve/negatieve ervaringen met dit Schotens bedrijf ?

5 Reacties

Reacties

afbeelding van louisr
17/11/2008 - 20:08

Wat stond er in de andere offertes? Van wie kwamen die?
De goedkoopste is niet altijd de beste hé

Grtn Louis

afbeelding van wonko
18/11/2008 - 08:59

Ik vind de opmerking van Louis zeer verstandig.

Dit is een enorme groeimarkt, gevaolg daarvan is dat er enorm veel coboys op de kar springen.
Iedereen met 2 handen aan zijn lijf wil wel tegen voldoende betaling wat PV panelen op uw dak gooien. En dat dat niet altijd 2 rechterhanden zijn moet je er dan maar bijnemen.

Voor iets wat toch de komende 25 jaar zou moeten blijven liggen en in die periode hopelijk ook goed functioneren, is het wel super belangrijk dat het goed geplaatst is. Ik zou persoonlijk liever iets meer betalen voor de zekerheid dat het goed geplaatst is.

Maar vermoedelijk is dat ook de reden dat Beaver hier komt polsen naar ervaringen met dit bedrijf.

afbeelding van louisr
18/11/2008 - 17:31

Ik ken het bedrijf zelf niet. ik kan enkel mijn ervaring delen van masterwork bvba uit genk.

Om alles te kunnen vergelijken zou je misschien de rest ook kunnen posten beaver? panelen, omvormer, garanties, ...
Meer mensen zien ook meer. Allicht dat er iemand in je lijstje zit die buiten een goeie prijs ook andere mooie garanties en service kan bieden.

Voor de rest geef ik Jan wonko gelijk. Er zijn veel te veel cowboys die snel geld willen verdienen met deze hype, op kosten van uw dak. Onthoud dat goed!

Grtn. Louis

afbeelding van Anonieme gebruiker
07/06/2009 - 07:33
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

PVA was ook voor mij de goedkoopste offerte. Na bezoek/uitleg van de firma had ik een goed gevoel en heb ik de knoop snel doorgehakt. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Al het papierwerk werd door hen gedaan , alles liep perfect zoals afgesproken en ook over de installatie heb ik geen commentaar. Van 09h30 -15h30 voor 16 panelen. Die produceren nu bijna 2 weken en ook dat valt goed mee (pieken van 2900 - 3500 w). Ik zou niet weten wat een duurdere firma beter had kunnen doen en aan de kwaliteit van het gebruikte materiaal zal het ook niet liggen 16 x Atersa 230 /PLATINUM 3800 S (Diehl).

afbeelding van hendrpa
25/07/2009 - 17:21

Allen,

 

heb ook PVA over de voer gehad. Lijken mij zeer bekwame mannen. Het is wel zo dat zij de plaatsing uitbesteden aan onderaannemrs nl een dakdekker voor de montage en een electriciteitsfirma voor de installatie en aansluiting van de installatie. Wacht momenteel op andere offertes. heb dus nog geen indicatie van de hoogte van hun offerte. Stand momenteel = 4,2€/wp ex BTW.

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.