edilkamin ROSE | Ecobouwers.be

U bent hier

edilkamin ROSE

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rudy speltincx
15/11/2008 - 23:21

wie heeft een edilkamin ROSE staan ? ik heb niks dan problemen

3 Reacties

Reacties

afbeelding van davidlawton
03/12/2008 - 19:45

Hoi! Mag ik vragen wat voor problemen u had? Ik heb zo juist een bod gedaan op een edilkamin rose (hout) en ik kan nog terugtrekken!
Vriendelijke groet - David.

afbeelding van rudy speltincx
10/12/2008 - 22:00

ik heb een edilkamin marea staan die heel goed werkt en een edilkamin rose staan 1 grote ramp de kachel valt elk moment uit soms brandt ze 5 minuten , dan 20 minuten , ik ben ten einde raad , wie kan mij helpen , ik heb ze gekocht bij girretz bij luik en de mecnicer pierick doet gewoon de moeite niet om ze te herstellen , ik woon in sint-lenaarts en hij zegt dat 150 kilometer rijden vanuit luik er teveel aan is , mijn gsmnummer is 0477/687.615

afbeelding van rudy speltincx
18/01/2010 - 22:38

ik heb nu 2 winters achter de rug en nu blijkt dat mijn gloeielementen versleten zijn , ingebrand , van zowel de marea als de rose , allebei edilkamin , ik contacteer mijn verkoper , BAX-VLOEMANS uit weelde en deze zegt dat hij gloeielementen zal op sturen want hij maakt / heeft geen tijd om te komen plaatsen , wat moet ik doen ?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.