Energie-expert ook bij u in de buurt | Ecobouwers.be

U bent hier

Energie-expert ook bij u in de buurt

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
05/11/2008 - 20:22

Was vandaag toevallig thuis en daar kreeg ik een telefoontje van een mevrouw die altijd maar dezelfde paar zinnetjes moest afhaspelen. Er was een energie-adviseur aktief in mijn regio (radio-actief?) en die zou mij nu eens volledig op de hoogte brengen van mijn gas- en energieverbruik. Gas heb ik niet, maar dan heb ik wel elektriciteit, niet, en daar waren de prijzen ook wel sterk van gestegen, en ze konden daar iets aan doen (ik hoorde ze al komen met lange-termijn zekerheid om teveel te betalen).

Ik vroeg haar heel direkt voor welke firma ze dan wel werkte, en zij: electrabel, luminus en nuon. Het zal wel 1 van die drie geweest zijn. Toen ik ecopower opwierp besefte ze al meteen dat ze de mindere was maar probeerde toch nog met de fabel van het aandeel dat je moet kopen, waarop ik de opbrengst ervan bovenhaalde.

Toen wist ze dat ze haar tijd aan het verdoen was. We wensten mekaar nog een goede dag.

Gek dat dergelijke deugdelijke firma's zich tot zulke bedrieglijke leurderspraktijken moeten verlagen.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van dirk vansintjan
07/11/2008 - 07:25

Gek of juist goed?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.