wat denken jullie | Ecobouwers.be

U bent hier

wat denken jullie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
05/11/2008 - 12:19

e Het Zelf en bespaar DUIZENDEN EUROS!

U weet het best wel, zonne-energie is gratis en dit is enorm interessant met de stijgende energieprijzen! Maar al te vaak swingt de prijs voor deze alternatieve energie de pan uit, waardoor het niet meer interessant is om hierin te investeren. Wij maken zonne-energie voor u betaalbaar.

Onze collectoren behoren tot de top van Europa, met hun Duits zonne certificaat, volgens norm:EN 12975-1,2:2006

Wij maken gebruik van de nieuwste technologie: onze zonne collectoren zetten licht( infrarood en andere lichtstralen) om in warmte. Dit doen we aan de hand van zonne collectoren met vacuum tubes, deze hebben zomaar eventjes een lichtabsorbtie graad van 94%, wat maakt dat het zeer heet tot 190° kan worden in de tubes, zelfs al is het maar 3° buiten! Deze warmte wordt via geleiding in de opvangcollector overgedragen op het doorstromend water, dit water zal opnieuw gebruikt worden om andere toestellen zoals boilers, zwembaden, of CV verwarming.

Reeds in gebruik bij Miljoenen mensen in de Wereld!

Bovendien hoeft er niet noodzakelijk zonneschijn te zijn voor de werking van ons systeem, enkel daglicht volstaat! Zelfs bij 0°C halen we makkelijk een temperatuur van 140° in de tubes.

We beschikken over 2 collectoren types die in combinatie gebruikt kunnen worden afhankelijk van de benoden van de klant:

Betaalbaar? Vaak swingen de prijzen de pan uit: prijsoffertes tot 20.000 euro! Bij ons is dit zeker het geval niet! U kunt bij ons de gewenste onderdelen afhalen en volledig zelf de montage doen! Kom onze proefopstelling bekijken!

1: 15 Vacuum tubes, voldoende voor verwarming Boiler van 200l met frame!

***Prijs: 600 ex btw( ofwel 6% ofwel 21%)!
Afmetingen: 1.97m²

Deze collector kan een Boiler van 200L volledig verwarmen of evenwaardig 200l warm water voor ander gebruik, deze boiler kan een dubbele spoel boiler zijn, voor huishoudelijk warm water(bad, keuken, afwasmachine) en voor de verwarming voor CV.
De collector is bovendien zeer eenvoudig te installeren.

2: 20 Vacuum tubes, voldoende voor verwarming Boiler van 300l met frame!

***Prijs: 720 ex btw( ofwel 6% ofwel 21%)!
Afmetingen: 2.6m²

Deze collector kan een Boiler van 300L volledig verwarmen of evenwaardig 300l warm water voor ander gebruik, deze boiler kan een dubbele spoel boiler zijn, voor huishoudelijk warm water(bad, keuken, afwasmachine) en voor de verwarming voor CV.
De collector is bovendien zeer eenvoudig te installeren.

3: Sturing van Willo: Digitaal, met digitale informatie over het syteem en sturingspomp

***227 ex btw ( ofwel 6% ofwel 21%)!

Installatie:

De collectoren zijn zeer makkelijk te installeren op het dak door het bijgeleverde frame. Beste hellingshoes is 45° en naar het zuiden gericht!

Een doe-het-zelver kan makkelijk zelf de installatie doen! U bespaart hier door makkelijk tot 2000 euro!

Vraag vrijblijvend een prijsofferte!

Een Boiler?

Wij bieden u een kwalitatieve zonneboiler aan van het merk ACV met 10 jaar garantie, deze boiler biedt de mogelijkheid van verwarming door spiralen( nodig voor de doorstroming van het warm water). De Boiler is geïsoleerd in stevig polyurethaanschuim, ook kun je nog extra een weerstand van 3 tot 6kw aansluiten!

Hoofdeigenschappen van het systeem:

-modern design
-efficiënte omzetting van licht in warmte door hoogwaardige vacuüm tubes
-snelle verwarming van het water
-onderhoudsvrij
-meer dan 15 jaar werking
-duits zonnecertificaat
-snel terugverdienen van investering

Premies, subsidies

Kijk vlug op premiezoeker.be voor de premie die u kan krijgen voor de installatie van uw zonnesysteem!

U kunt bij ons op het bedrijf de panelen komen bekijken en in werking zien! Maak vrijblijvend een afspraak voor meer info!

Ons bedrijf:

3 Reacties

Reacties

afbeelding van vic-3
05/11/2008 - 14:24
vic

Dat zou mij wel interesseren.Indien ik mijn CV die nu op aardgas draait kan laten draaien op zulk systeem. De brandstof prijzen zullen steeds maar stijgen en ecologisch gezien is het ook beter om voor zichzelf te zorgen zodat men niet afhankelijk is van anderen enz.
Vangeenderhuysen Victor
A.Denystraat; 31
1651 Lot
tel:02/305.31.94.

afbeelding van r.vanrossen@skynet.be
05/11/2008 - 14:55

Vic,

Enkel daarmee kan je dat niet.
In de winter, als je verwarming het meest nodig hebt, is het kort dag.
En van warmte-opslag over het zomerseizoen heen is voor verwarming allang bewezen dat het -zoal mogelijk- niet rendabel is.
Laat je niet vangen aan dat soort schaamteloze reclame hier op dit forum.

Rik

afbeelding van Anonieme gebruiker
05/11/2008 - 17:30
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

rik kwam van een ander forum, daarom heb ik expres de naam en adressen weggelaten

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.